Fakültemizde "Titreşim Spektroskopisi : VAM Molekülü Örneği" Başlıklı Seminer Verildi

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kani ARICI tarafından "Titreşim Spektroskopisi : VAM Molekülü Örneği" başlıklı seminer verilmiştir.
 Seminerde; konu ile ilgili fakültemiz adresli yapılan en son sci kapsamındaki yayın üzerinde durulmuş, titreşim spektroskopisi ve moleküllerin yapılarının tayini konularına değinilmiştir.
   Seminer, soru cevap bölümünün ardından sona ermiştir.

Seminer, soru cevap bölümünün ardından sona ermiştir.